Nga humbja e oreksit te dridhja, zbulohen simptomat e reja të Covid-19

Infeksioni i ri i koronavirusit dihet se shkakton një larmi simptomash dhe simptomat gjithashtu kanë një gamë të gjerë për sa i përket ashpërsisë. Ndërsa disa njerëz të infektuar me virusin qëndrojnë asimptomatik, të tjerët zhvillojnë simptoma të rënda që kërkojnë shtrim në spital dhe kujdes intensiv, madje mund të